23 35 69 00 post@regnskapnorge.no

Foredragsholdere

Her finner du alle foredragsholdere du møter på Overskudd 2017

Sjur Dagestad

Innovasjonsevangelist og gründer, Innoco 

Sjur har vært innovasjonsprofessor de siste 12 årene og er redaktør av den ultimate innovasjonsboken for innovatører Innovasjon i praksis – veien til den andre siden.

SJur har jobbet med innovasjon i næringslivet siden 1988, vært innovasjonssjef i Tomra, vunnet Reodorprisen, vært med på etableringen av ni selskaper og ledet Norges største klyngeskriveprosjekt.

Sjur gir alltid 100 % når han holder foredrag!

Vigdis Austrheim

 

Businessmastering AS

Vigdis deler av egne og andres erfaringer. Hun har samlet innsikt og praktiske råd fra erfarne ledere; hvordan leder de gjennom digitalisering, hvilke utfordringer har de sett og hvilke tiltak har de iverksatt i egen lederro

Gjennom en engasjerende sesjon får du innsikt, tips og praktiske verktøy du kan ta med deg inn i din egen digitaliseringsprosess. Du øker egen innsikt som leder og medarbeider, du lærer mer om hva som skal til for å øke forståelse for nødvendige endringer, effektivisering og innovasjon. Du blir tryggere på hvordan du kan møte de utfordringene som kommer.

Steve Cole

Steve er gründeren bak og leder av Intellview AS, der han har utviklet SmartBlikk, et nettbasert Business Intelligence system for små og mellomstore bedrifter. Han har spesielt erfaring innen rapportering av økonomisk informasjon samt analyse av finansielle data med sikte på bedre økonomisk styring. Steve er også foredragsholder for Regnskap Norge.

Rune Semundseth

Sivilmarkedsfører, forfatter og gründer, Businessmatering AS

Rune Semundseth er en Norges mest etterspurte foredragsholderne innenfor lederskap og medarbeiderskap. Han er også medforfatter til den kjente boka Rosinen i pølsa, og i 2015 ga han ut boka Medarbeiderkoden.

Foredragene hans er aktiviserende og utfordrer deltakerne til å tenke gjennom egne forbedringsmuligheter og til å ta bevisste og kloke valg. Foredragene er en blanding av spennende metaforer, historier og svært praktisk orienterte verktøy og metoder som du kan ta med deg tilbake på jobb.

Silje Vallestad

Innovatør, investor og strategirådgiver

Silje Vallestad har siden 14 års alder startet en rekke internasjonale organisasjoner og selskapet, og hjelper i dag toppledere i startups, corporates og myndigheter nasjonalt og internasjonalt med å stake ut kursen fremover.

Hun har vunnet en rekker priser og utmerkelser, og har blant annet blitt utvnet til Young Global Leader av World Economic Forum. Etter flere år i Silicon Valley flyttet Silje tilbake til Norge i 2015.

Fordraget hennes fokuserer på innovasjon i store virksomheter og hvordan man må fokusere på å bygge innovasjonskultur for å overleve fremover.

Eli Moe-Helgesen

Leder Risk Advisory Services, PwC

Moe-Helgesen er Leder for RISK Advisory Services og partner i PwC.  Hun er også statsautorisert revisor.

Sigurd Granmark

 

Mer informasjon kommer.

Harald Krogh

 

Harald Krogh leder Bekk Management Consulting, rådgivningsenheten i Bekk. Harald har mer enn 20 års erfaring fra en rekke store norske selskaper og ulike bransjer, og brenner spesielt for moderne perspektiver knyttet til fremtidens forretningsmodeller. Har som konsulent og leder hatt særlig fokus på kundeorientert forretningsutvikling og tjenesteinnovasjon. Stikkord er helhetlig forståelse av virksomheter og kontekstuell forståelse av verdiskaping. Hvordan bidrar innsatsen i en virksomhet til verdiskapingen i en annen? Harald er utdannet siviløkonom fra NHH. .

Morten Nilsen

 

Morten kommer fra Leading Edge AS. Han er trenger og foredragsholder, og jobber primært med prestasjons – og lederutvikling. 

Han er er spesielt interessert i menneskers utvikling og potensialet. Han er nysgjerrig og genuint opptatt av å hjelpe andre på vei til deres mål, slik at det skaper verdier for kunden. Han er kunnskapsrik og har en solid allsidig bakgrunn, dette gjør han i god stand til å kunne sette seg inn i andres situasjoner.

Morten er sertifisert NLP Master Practitioner og har sin utdannelse fra Sjøkrigsskolen og Handelshøgskolen BI. I tillegg har flere års utdanning innen psykologi og og ledelse.

Caroline Gjerding

Caroline er regionsdirektør i Amesto.

 

Mer informasjon kommer. 

 

 

 

 

 

Marianne Brusdal

Marianne er Leder for PwC Financial Management som bistår selskaper med å effektivisere økonomifunksjoner, utleie av økonomikompetanse og regnskapsføring. Hun har lang erfaring som økonomidirektør fra flere selskaper og har bidratt sterkt til endring, utvikling og effektivisering av økonomifunksjonene. I tillegg har hun 10 års erfaring fra revisjons- og konsulentbransjen.

Morten Goodwin

Morten forklarer endringene samfunnet og næringslivet står ovenfor som følge av kunstig intelligens.

 

Han har en PhD innen kusting intelligens og er førsteamanensis ved Universitetet i Agder.

Anne Stokke

Anne Stokke er en hyppig brukt foredragsholder, både i næringslivet og ved høyskoler og universitet. Anne er naturlig sterk strategisk og kommunikativt, og smitter alle med sitt engasjement. Hennes foredrag har flere ganger blitt rangert som konferansens beste. Hun er seriegründer, og vært leder i flere nasjonale og internasjonale it-konsulentskap. Med 20 års erfaring som konsulent og digital forretningsutvikler, har hun bred innsikt fra både offentlig og privat sektor. Anne brenner for digital forretningsutvikling, merkevarebygging, digital transformasjon og organisasjonsutvikling. Hun har bistått noen av de største merkevarene i Norge i det digitale skiftet, samt hjulpet dem i å bli mer kundeorientert.