23 35 69 00 post@regnskapnorge.no

Du må utvikle bedriften for å overleve

I løpet av en 15 årsperiode har over 50 % av selskapene på Fortune 500 listen forsvunnet. Årsaken er ene og alene digitalisering og innovasjon – eller mangel på sådan. Samtidig har nye kjemper vokst frem og ristet løs på businessmodeller og næringer som var akseptert som etablerte sannheter tidligere. I den nye hverdagen kan små innovative selskaper fort utkonkurrere de store gamle kjempene, eller som Klar Scwab sa – gründer av World Economic Forum sa: “In the world it’s not the big fish which eats the small fish. It’s the fact fish which eats the slow fish”.

Foredraget fokuserer på innovasjon i store virksomheter og hvordan man må fokusere på å bygge innovasjonskultur for å overleve framover. Hvordan kan de store selskapene jobbe som de små startup’ene?

Silje Vallestad

Innovatør, investor og strategirådgiver

Silje Vallestad har siden 14 års alder startet en rekke internasjonale organisasjoner og selskapet, og hjelper i dag toppledere i startups, corporates og myndigheter nasjonalt og internasjonalt med å stake ut kursen fremover.

Hun har vunnet en rekke priser og utmerkelser, og har blant annet blitt utnevnt til Young Global Leader av World Economic Forum. Etter flere år i Silicon Valley flyttet Silje tilbake til Norge i 2015.