23 35 69 00 post@regnskapnorge.no

Har du en kollega som alltid yter det lille ekstra? En leder som gir deg oppmuntring og god veiledning så du når målene dine? Eller kanskje du kjenner noen som har strukket seg ekstra langt for å nå sine eller bedriftens mål? Nominer din beste kollega til Årets Overskudd!

I en krevende arbeidshverdag, med mange nye utfordringer og endringsløp, er vi avhengige av å heie hverandre frem! I  september deler Regnskap Norge for første gang ut prisen «Årets Overskudd». Vi ønsker med det å fremheve de som bidrar til utvikling i bransjen.

Å oppnå gode resultater og overskudd krever mye fra mange. I denne kåringen ser vi etter de personlige bidragene.

Hos Regnskap Norge jobber vi etter verdiene; nysgjerrig, ansvarlig, modig og engasjert. Vi tror disse er overførbare til kåringen av «Årets Overskudd». Kjenner du noen som oppfyller en eller flere av verdiene våre OG er et forbilde som bidragsyter – send inn nominasjonen med en gang og innen 11.september!

Hvem som går av med tittelen «Årets Overskudd» blir annonsert på Overskudd 2017, under festmiddagen torsdag 21. september.

Hvem kan nominere? Alle kan sende inn nominasjoner.

Hvem kan nomineres? Den som nomineres må jobbe i en regnskapsbedrift eller intern regnskapsavdeling.

Hvordan nominere? Du nominerer ved å fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor.

Juryen består av Styreleder i Regnskap Norge, Tony Olsen, administrerende direktør Christine Lundberg Larsen og prosjektleder Overskudd 2017, Ragnhild Hauglum Skahjem.

Frist for å nominere personer til prisen «Årets Overskudd» var 11. september.